Το μήνυμα ότι τα ελληνικά προϊόντα μπορούν να μπουν στα ράφια των μεγαλύτερων εμπορικών καταστημάτων στις ΗΠΑ, έδωσε η chef Maria Lois μιλώντας στην εκδήλωση GEFA 23. Όπως είπε η ίδια είναι στις ΗΠΑ τα τελευταία 10 χρόνια και δικά της προϊόντα είναι παντού.
«Σε έξι μήνες βρεθήκαμε στο 97% των αγορών» είπε. Τόνισε όμως ότι αυτή η προσπάθεια για να πετύχει πρέπει να γίνει μελετημένα κι όχι με τη νοοτροπία ότι «θα επιβληθούμε στον ανταγωνισμό». Πρέπει να εξετάσουμε τις αγορές και «να μάθουμε την κουλτούρα» είπε.
«Σας καλώ όλους να ενωθούμε και να βάλουμε όλα τα προϊόντα μας στα ράφια στα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ», είπε. Η φιλοσοφία μου είναι να δίνεις και να μην τα παρατάς.