Γράφει η «ξενοδόχος»

Μπορεί οι κρατήσεις να είναι στο μηδέν και οι ακυρώσεις να έρχονται σωρηδόν, για τα σπίτια των βραχυχρόνιων μισθώσεων, που διατίθενται μέσα από τις πλατφόρμες Airbnb, booking.com, homeaway κ.τ.λ., ωστόσο ζήτηση υπάρχει από γιατρούς και νοσηλευτές.

Οι ιδιοκτήτες έλαβαν πρωτοβουλία προ ημέρων και ανακοίνωσαν ότι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τα ακίνητά τους στο επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων δωρεάν.

  • «Καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα απο γιατρούς και νοσηλευτές που ζητάνε ένα χώρο για να ξεκουράζονται για λίγο από τις εξαντλητικές βάρδιες δίχως να ρισκάρουν την ζωή των δικών τους ανθρώπων», αναφέρει σχετικά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων.
  • «Η ζήτηση από γιατρούς και νοσηλευτές για κατάλυμα είναι πολύ μεγάλη και συγκινητική. Υπάρχουν και πολλές προσλήψεις και μεταθέσεις σε αναμονή. Η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Ζητάμε απ’ όλους τους συναδέλφους να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας. Ας δείξουμε τώρα έμπρακτα την ανθρώπινη πλευρά της βραχυχρόνιας κοινότητας».

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (αποδεικνύεται με βεβαίωση απο το νοσοκομείο που εργάζονται) και με την υποχρέωση να καλύπτουν τα πάγια έξοδα (ρεύμα, νερό, internet) και τα κοινόχρηστα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here