Η Alpha Bank συμμετέχει στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19) και στην προστασία της δημόσιας υγείας.
Με συνέπεια και υπευθυνότητα, εφαρμόζει σειρά έκτακτων μέτρων σε όλους τους χώρους εργασίας και τα Καταστήματά της, με στόχο την ασφάλεια των Πελατών και των Εργαζομένων της, αναπτύσσοντας μία σειρά δράσεων για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των καθημερινών συναλλαγών των Πελατών της.

Στο επίκεντρο τα ψηφιακά δίκτυα για όλες τις συναλλαγές

Τα ψηφιακά δίκτυα της Τράπεζας (myAlpha Web, myAlpha Mobile, myAlpha Phone) επιτρέπουν την πραγματοποίηση ενός μεγάλου εύρους συναλλαγών με ασφάλεια και άνεση και βοηθούν ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό οι επισκέψεις στα Καταστήματα και ο συγχρωτισμός πολλών ατόμων σε κλειστούς χώρους.

Ανέπαφες συναλλαγές με την κάρτα ή το κινητό μας

Αναθεωρώντας μερικές από τις καθημερινές συνήθειες, η Alpha Bank προτρέπει τους πελάτες της να επιλέγουν τις ανέπαφες συναλλαγές. Όπως τονίζει με ανακοίνωσή της, “με τις κάρτες Alpha Bank μπορείτε να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να αφήσετε την κάρτα από τα χέρια σας και χωρίς να έρθετε σε επαφή με χαρτονομίσματα ή κέρματα. Παράλληλα, το myAlpha Wallet με Tap ‘n Pay δίνει τη δυνατότητα για ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου. Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει το ψηφιακό πορτοφόλι της Αlpha Bank και κατεβάστε εύκολα την εύχρηστη εφαρμογή myAlpha Wallet app”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here