Από τις εισηγμένες, η ΚΡΙ ΚΡΙ, που αποδεδειγμένα σέβονται από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μέτοχο τους, μεγάλο ή μικρό.
  Στα 3,99 ευρώ, μετά το χθεσινό 5,56% που μείωσε σε 1,48% τις εβδομαδιαίες απώλειες για τη μετοχή. Από  τις καλύτερες- συγκριτικά βέβαια- μεταξύ των 25 μετοχών της μεγάλης και των 20 της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.
   Με την διοίκηση να έχει να διαχειριστεί ένα σύνθετο πρόβλημα στις εξαγωγές, καθώς Βρετανία και Ιταλία είναι οι δύο μεγαλύτερες αγορές (με ένα ποσοστό 30% στο σύνολο των εξαγωγών) διέγνωσε έγκαιρα την κρισιμότητα της κατάστασης, κυρίως της κατακόρυφης αύξησης της ζήτησης στην ελληνική αγορά. Και σε αυτήν έχει  στραφεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες ανεβάζοντας στο μέγιστο την παραγωγική δραστηριότητα της.
    Με απώλειες 29,51% από την αρχή του έτους (έναντι 46,83% του Γενικού Δείκτη) καταφέρνει να διατηρήσει την αποτίμηση της στα επίπεδα των 130 εκατ. ευρώ ενισχύοντας την εκτίμηση αναλυτών, πως η ΚΡΙ ΚΡΙ θα είναι από τις εταιρείες που έχουν τα εφόδια για να βγει δυνατότερη από την κρίση.
      Τόσο επιχειρηματικά, όσο επενδυτικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here