Ένα εξαιρετικά φιλόδοξο project, με ελληνική υπογραφή, παίρνει σάρκα και οστά και αναμένεται να προκαλέσει… ΧΑΟΣ στη διεθνή αγορά.

Μιλάμε για το ελληνικό hypercar που κατασκευάζεται στη χώρα μας και θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2021.

Εν αρχή ην το CHAOS

Ιθύνων νους ο Σπύρος Πανόπουλος, που ίδρυσε την εταιρεία Spyros Panopoulos Automotive, εργάζεται πυρετωδώς με την ομάδα του για το τετράτροχο αριστούργημα, και έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες ξένων funds, επιμένοντας στο “Made in Greece”.

Το όνομα αυτού Chaos, που θα αποδίδει έως και 3.000 άλογα και θα ξεπερνά τα 500 χλμ./ώρα!

Οι πρώτες εικόνες

Το μεγαλύτερο μέρος του σασί και το σύνολο του αμαξώματος είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, όπως και οι μπιέλες με τα πιστόνια. Το περισσότερα μέρη του Chaos είναι κατασκευασμένα από 3D εκτυπωτές, ώστε να κρατηθεί το βάρος όσο γίνεται πιο χαμηλά.

Εξοπλίζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο V10 κινητήρα (περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών) χωρητικότητας 4 λίτρων, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις.

Αμέτρητες εργατοώρες για το ελληνικό hypercar

Διαθέτει αλουμινένιο μπλοκ, 2 carbon turbo 68 mm, 20 μπεκ ψεκασμού (10 άμεσου και 10 έμμεσου), κυλινδροκεφαλές, στρόφαλο και εκκεντροφόρους από τιτάνιο, με τις μπιέλες και τα πιστόνια να είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο.

Το περισσότερα μέρη του Chaos είναι κατασκευασμένα από 3D εκτυπωτές

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ελληνικό project για ένα 100% ελληνικό hypercar…

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα https://www.spyrospanopoulos.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here