Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 30 χρόνων δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά, γιόρτασε μαζί με τους συνεργάτες της σε ένα ξεχωριστό πάρτυ με άφθονες παγωμένες μπίρες της εταιρείας, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στον πολυχώρο του Gazarte.

Μέσα σε ένα εντυπωσιακό, εορταστικό σκηνικό, η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Αθανάσιου Συριανού. Ο κ. Συριανός μίλησε για τα 30 χρόνια απρόσκοπτης και επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στην αγορά, σκιαγραφώντας μέσα από ημερομηνίες σταθμούς, 3 επάλληλους κύκλους μιας ενιαίας ανοδικής εξέλιξης που διαμορφώσαν το σημερινό της χαρακτήρα. Παράλληλα, αναδεικνύοντας το δημιουργικό όραμα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, που αποτελεί ταυτόχρονα κάλεσμα και δυναμική πρόκληση για νέους δρόμους και προοπτικές στον κλάδο της ζυθοποιίας, έκανε λόγο για τις 10 αξίες που συνθέτουν το DNA της: Μεράκι για τη συνταγή, Αυθεντικότητα στη γεύση, Περηφάνεια για την ποιότητα, Εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της, Σεβασμό στους συνεργάτες της, Ειλικρίνεια στις σχέσεις της, Τόλμη για καινοτομία, Επιμονή για εξωστρέφεια, Πίστη στην Ελλάδα αλλά πάνω από όλα το Πάθος για την μπίρα.

Επιπλέον, ο κ. Συριανός, τόνισε πως ένας νέος αναπτυξιακός κύκλος ανοίγει για την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, ο οποίος βασίζεται σε 3 κυρίως μοχλούς. Ο πρώτος αφορά την απαιτούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία θα χρηματοδοτήσει τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας και θα βελτιώσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της, ενώ θα αναβαθμίσει παράλληλα και την εταιρική διακυβέρνηση με νέες ιδέες και δυνατό παλμό. Ο δεύτερος σχετίζεται με τα νέα προϊόντα και τις στρατηγικές συνεργασίες, τα οποία και θα ανακοινωθούν στα εγκαίνια της νέας γραμμής εμφιάλωσης, επένδυσης ύψους 10 εκατομμυρίων, στην Αταλάντη, τον Απρίλιο του 2020. Ο σημαντικότερος όμως, μοχλός όλων αλλά και εγγύηση της περαιτέρω ανάπτυξης και ευημερίας της εταιρείας, είναι η προσήλωση των ανθρώπων της στο όραμα και τους εταιρικούς της στόχους, με σιγουριά και ασφάλεια, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης αναφέρθηκε στη Διττή Εκπαίδευση, το 3ετές πρόγραμμα πρακτικής και θεωρητικής εκπαίδευσης ζυθοποιών που υλοποιεί η εταιρεία σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, κατά το οποίο οι εκπαιδευόμενοι αμείβονται από την επιχείρηση, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της ανεργίας της χώρας μας και τη στήριξη του συνολικού οικοσυστήματος του κλάδου της ζυθοποιίας στην Ελλάδα.

Την ομιλία του κ. Συριανού ακολουθήσε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή καθώς βραβευτήκαν τα 5 παλαιότερα στελέχη της εταιρείας, που την στηρίζουν από το έτος ίδρυσης της μέχρι και σήμερα, παράγοντας έργο και αξία. Οι βραβευθέντες ανέβηκαν στην σκηνή και έλαβαν ξεχωριστά προσωποποιημένα δώρα από τον ίδιο τον κ. Συριανό.

Η βραδιά συνεχίστηκε και έκλεισε με ένα ξεχωριστό live show από το γνωστό συγκρότημα Alcatrash.

Ο Αθανάσιος Συριανός, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Όλοι εμείς, στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι που το πάθος και το μεράκι μας για ποιοτική μπίρα, 30 χρόνια τώρα μας φέρνει στην κορυφή. Όλοι μαζί καταφέρνουμε καθημερινά να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να θέτουμε ακόμη υψηλότερους για την επόμενη ημέρα, με σκοπό να δημιουργούμε μπίρα που ξεδιψά και ευφραίνει. Πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, με ακόρεστη υπομονή και επιμονή, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παράγουμε καλή μπίρα με το σωστό τρόπο, προσφέροντας στους λάτρεις του είδους την μπίρα που τους αξίζει και για τα επόμενα 30 χρόνια!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ