Την δυνατότητα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και με ένα απλό τηλεφώνημα δίνει η Eurobank στους πελάτες της, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με εξ’ αποστάσεως συναλλαγές.

Συγκεκριμένα, ακόμα και αν δεν διαθέτουν τους ειδικούς κωδικούς πρόσβασης, μέσω του Europhone Banking, οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν: Βεβαιωμένες οφειλές, ΕΝΦΙΑ, Φόρο Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης, Τέλη κυκλοφορίας, e– Παράβολα

Σημειώνεται πως για την πραγματοποίηση της πληρωμής χρειάζεται, να έχετε την ταυτότητα οφειλής, που είναι ο μοναδικός κωδικός πληρωμής ο οποίος αναγράφεται στις εντολές πληρωμής προς το Δημόσιο.

Αναλυτικά με το Europhone Banking

-Δίνεται η δυνατότητα πληρωμών προς το Δημόσιο, με ένα απλό τηλεφώνημα 24 ώρες το 24ωρο στο Europhone Banking (210-9555000), χωρίς κωδικούς πρόσβασης.

-Οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον διατηρούν λογαριασμό ή κατέχουν πιστωτική κάρτα Eurobank, μπορούν να πληρώσουν οφειλές στο Δημόσιο  μεταξύ αυτών και βεβαιωμένες οφειλές, είτε χρεώνοντας το λογαριασμό τους είτε μέσω της πιστωτικής τους κάρτας, αξιοποιώντας και τη δυνατότητα για πληρωμή, έως και 12 άτοκες δόσεις.

-Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού και εντάσσονται στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων στήριξης για τον μήνα Απρίλιο που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, επωφελούνται και από έκπτωση 25% που παρέχει το Δημόσιο σε περίπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών προς την Φορολογική Διοίκηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here