Με ευέλικτο management που προσαρμόζεται γρήγορα στις έκτακτες συνθήκες, όπως συνέβη με επιτυχία τα χρόνια της κρίσης στη χώρα μας, και οδηγό τα ενισχυμένα μεγέθη που άφησε το 2019 η Ευρωπαϊκή Πίστη συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποιήση των στρατηγικών και οικονομικών στόχων της τρέχουσας χρονιάς.

O Δείκτης Φερεγγυότητας (167%) που συγκρίνεται με ευρωπαϊκούς μέσους όρους, η υψηλή ρευστότητα, ο μηδενικός δανεισμός, και τα σημαντικά ελεύθερα αποθεματικά αποτελούν αποτελούν στοιχεία “κλειδί’ για την αντιμετώπιση των προκλήσεων εξαιτίας της πανδημίας.

διαβάστε: Ευρωπαϊκή Πίστη: Ισχυρή άνοδος στα μεγέθη, +84% το μέρισμα

Αυτά είναι τα μηνύματα που εξέπεμψε η διοίκηση, μεταξύ άλλων, διαβλέποντας πως – παρά τις δυσκολίες – τα οικονομικά μεγέθη θα είναι θετικά και την επόμενη χρονιά.

Σημειώνεται πως στα στοιχεία για τον μήνα Μάρτιο – όταν ξέσπασε η τρέχουσα κρίση – δεν δείχνουν κάποια σημαντική μεταβολή σε σχέση με την περσινή περίοδο. Αντιθέτως, στο πρώτο τρίμηνο του 2020 καταγράφεται άνοδος 10% στην παραγωγή.

Αναφορικά με τους οικονομικούς στόχους του 2020

-Έχει στόχο την αύξηση της καθαρής παραγωγής κατά 5,9%

-Ο στόχος κόστους πρόσκτησης του Κλάδου Αυτοκινήτων διαμορφώνεται περί το 19%

-Ο στόχος κόστους λειτουργίας ως (%) καθαρών ασφαλίστρων περί το 15%

-Παράλληλα, να υπάρξει βελτίωση των όρων και του κόστους αντασφάλισης έναντι του 2019

Όσον αφορά την επίτευξη των στόχων αποζημιώσεων

-Λοιπών Γενικών Κλάδων <60%

-Αυτοκινήτων <60%

-Ν.Π Ατομικών <70%

-Ομαδικών <70%

Οι στρατηγικοί στόχοι του 2020

– Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας και της έκτασης των προσφερόμενων υπηρεσιών στον πολίτη – πελάτη

– Η δημιουργία μιας κοινωνίας ευχαριστημένων ανθρώπων, των ανθρώπων της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, η ικανοποίηση των οποίων θα πηγάζει από τη συμμετοχή τους στους μηχανισμούς των αποφάσεων και τα αποτελέσματα.

– Η επιρροή και κατάκτηση καθημερινά μεγαλύτερου μέρους της αγοράς πελατών και της αγοράς εργασίας, με στόχο την κατάκτηση της κορυφαίας θέσης.

– Η δημιουργία και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με σκοπό την ταχύτερη υλοποίηση των οικονομικών και διοικητικών φιλοδοξιών των στελεχών της Εταιρίας.

Insuraneworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here