Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Τουρισμού ανέλαβε στη Νέα Δημοκρατία ο Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2019 στην εκλογική περιφέρεια Χαλκιδικής.

Οι θεματικοί τομείς στις Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας ανασυστήνονται

  • «με σκοπό την συστηματική παρακολούθηση της κυβερνητικής πολιτικής, την ανάδειξη και προβολή του παραγόμενου έργου, την ανάληψη πρωτοβουλιών καθώς και τη συμμετοχή στη διαμόρφωση δημόσιων πολιτικών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Σε μία σύντομη τοποθέτησή του στο Facebook ο κ. Τάσιος θεωρεί

  • «Μεγάλη τιμή και ευθύνη την ανάληψη των καθηκόντων του επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Τουρισμού της ΝΔ, σε μια πρωτόγνωρη παγκόσμια συγκυρία κατά την οποία ο τουρισμός πλήττεται άμεσα λόγω της πανδημίας, με σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για ολόκληρη την ελληνική οικονομία.
  • Χάρη στις άμεσες και συντονισμένες παρεμβάσεις της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρισκόμαστε στο καλό σενάριο εξάπλωσης της νόσου και η νίκη κατά του κοροναϊού είναι στα δικά μας χέρια μας, αρκεί όλοι να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα και τις προφυλάξεις που συνιστούν οι ειδικοί.
  • Από κει κι έπειτα, απαιτείται η μέγιστη προσπάθεια ώστε μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, να επιστρέψουμε στην τουριστική κανονικότητα.
  • Ο τουρισμός είναι ο πνεύμονας της οικονομίας μας και έχουμε μπροστά μας μάχες που πρέπει να τις δώσουμε και να τις κερδίσουμε, με στοχευμένες πολιτικές και πάνω απ’ όλα με τη συνεργασία όλων των δυνάμεων του κλάδου.
  • Με πίστη στις δυνατότητές μας, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα καταφέρουμε να υπερβούμε και αυτή τη μεγάλη δυσκολία ώστε ο τουρισμός σύντομα να μπορέσει να γίνει ξανά καταλύτης για την ανάπτυξη και σταθερός πυλώνας για την κοινωνική συνοχή».

 

 

 

Ο κ. Τάσσιος είναι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου PHILOXENIA στα Ψακούδια Χαλκιδικής. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here