Αναγνωρίζοντας τον αντίκτυπο που έχει η παγκόσμια πανδημία και στην χώρα μας, με εκατομμύρια ανθρώπους περιορισμένους, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, οι ειδικοί προσπαθούν στον χώρο της τεχνολογίας, να προσφέρουν έξυπνες ψηφιακές λύσεις βοηθώντας τους ανθρώπους να παραμείνουν συνδεδεμένοι και να διευκολύνουν την επικοινωνία τους και τις επαγγελματική τους συνεργασίες. 

Σε αυτό το πλαίσιο, άπαντες στην Intelli ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Ψηφιακής διακυβέρνησης για δωρεάν ψηφιακές υπηρεσίες στο πλαίσιο του προγράμματος Ψηφιακή Αλληλεγγύη (#DigitalSolidarityGR) και συμμετέχοντας στη συλλογική προσπάθεια, έχουν τη χαρά να προσφέρουν την υπηρεσία ψηφιακής υπογραφής εγγράφων με ηλεκτρονική πιστοποίηση (eIDAS Advanced Electronic Signature), εντελώς δωρεάν σε ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020. Η υπηρεσία προσφέρει εύκολη και ασφαλή χρήση από οποιαδήποτε κινητή ή σταθερή συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Για την αξιοποίηση αυτής της δωρεάν υπηρεσίας, ο τελικός χρήστης αναφέρει μόνο το όνομα του και ένα όνομα χρήστη με κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια μπορεί να ορίσει τα έγγραφα και τα σημεία στα οποία χρειάζεται ηλεκτρονική υπογραφή, και να αποστείλει το έγγραφο σε έναν ή περισσότερους υπογράφοντες, οι οποίοι λαμβάνουν σχετικό e-Mail για να ολοκληρώσουν μέσω της υπηρεσίας τη ψηφιακή συναλλαγή, απομακρυσμένα και με ασφάλεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν σήμερα να ανταλλάσσουν έγγραφα προς υπογραφή καλώντας δωρεάν την υπηρεσία στη διεύθυνση https://intelli-corp.com/landing-signosoft/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here