Αίτημα κατέθεσαν οι Super League 1, Super League 2 και Football League στην πολιτική και αθλητική ηγεσία για να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ και οι ποδοσφαιριστές των συλλόγων των τριών κατηγοριών.

Και τα μεγάλα – παχυλά συμβόλαια; Θα δούμε…

Συγκεκριμένα, οι πρόεδροι της Super League 1 και της Super League 2 / Football League, Μηνάς Λυσάνδρου και Λεωνίδας Λεουτσάκος αντίστοιχα ζητούν να συμπεριληφθεί και το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή στη διευρυμένη λίστα του ΚΑΔ από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Δεδομένο είναι ότι λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων κάποιες ομάδες σκέφτονται να προχωρήσουν σε μείωση ή ακόμη και σε πάγωμα των μισθών. Στα επιχειρήματα των προέδρων των τριών ελληνικών πρωταθλημάτων ήταν πως αποζημίωση 800 ευρώ δικαιούνται οι εργαζόμενοι των οποίων είτε ανεστάλη προσωρινά η σύμβαση εργασίας τους λόγω αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης με κρατική εντολή, είτε η σύμβασή τους ανεστάλη μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 λόγω μείωσης του τζίρου της επιχείρησης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here