Υπήρξε ένα από τα πρώτα εμπορικά θύματα της εν εξελίξει κρίσης. Ο λόγος για την μπύρα Corona η οποία δέχθηκε ισχυρές πιέσεις με αποτέλεσμα τελικά η παραγωγός ζυθοποιία, Grupo Modelo να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου της.

Για την Ελλάδα πάντως δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας όσον αφορά την διάθεση της γνωστής μπύρας.

Ο επίσημος διανομέας στη χώρα μας, η εταιρεία Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ διευκρινίζει πως διαθέτει επαρκές απόθεμα για την απρόσκοπτη τροφοδοσία όλων των μικρών και μεγάλων σημείων λιανικής.

Αναφορικά με την αγορά Ho.Re.Ca, η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι απολύτως έτοιμη να συνεχίσει την επικοινωνία των προϊόντων της -ευθύς μόλις επανενεργοποιηθεί η αγορά- ανταποκρινόμενη στα υψηλά επίπεδα ζήτησης.

Στο μήνυμα του, ο επικεφαλής marketing της εταιρείας Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, κος Δώρης Τσοκαλίδης, σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Η προσωρινή αναστολή του εργοστασίου της Grupo Modelo στο Μεξικό, δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη διάθεση της μπύρας Corona στην ελληνική αγορά. Στην Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας αποτελεί να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των καταναλωτών με την ίδια συνέπεια και ποιότητα. Αυτή η στιγμή -όσο δύσκολη και αν είναι για την παγκόσμια αγορά- δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Ευχόμαστε η πανδημία να λήξει το συντομότερο δυνατόν και το φετινό καλοκαίρι να μας βρει υγιείς και ασφαλείς να απολαμβάνουμε τον ήλιο, με μία Corona στο χέρι!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here