Το παράδειγμα αλλά και την παρότρυνση του Πρωθυπουργού όπως και της Προέδρου της Δημοκρατίας, ακολούθησε -αμέσως και αυτοβούλως- ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ Νικόλαος Κωστόπουλος.

  • «Θεωρώ υποχρέωση μου παρά το γεγονός ότι δεν συγκαταλέγομαι στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να πράξω το ίδιο και να διαθέσω το 50% του μισθού μου, στον Ειδικό Λογαριασμό για τον CoVid-19, για τους επόμενους δύο μήνες» ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΣ ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ).

Ταυτόχρονα κάλεσε ευγενικά τους συναδέλφους του -στον ευρύτερο δημόσιο τομέα- να το σκεφθούν και να ανταποκριθούν με τη συμβολική κίνηση που ζήτησε ο Πρωθυπουργός, μια κίνηση που δείχνει ότι «μπροστά στην απειλή όλοι είμαστε ίσοι και ενωμένοι».

Ο 46χρονος Νικόλαος Κωστόπουλος, προέρχεται από τον χώρο των Επιχειρήσεων όπου εργάζονταν μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο, ως Στέλεχος και Σύμβουλος Διοίκησης σε Μικρομεσαίες και εισηγμένες επιχειρήσεις, όπως Planet, Δ.Ε.Η., και Dialect Technologies.

Στην επαγγελματική του πορεία έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία Planner – μέλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και στο Υπουργείο Εσωτερικών, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, και Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Διαθέτει εμπειρία σε μελέτες αναδιοργάνωσης υπηρεσιών και επιχειρησιακά σχέδια, ενώ σημαντικές είναι και οι σπουδές στα νομικά, οικονομικά και στις διεθνείς σχέσεις.

Επίσης, είχε σημαντική ενασχόληση με τα κοινά, ενώ διετέλεσε αιρετός Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής την περίοδο 2014-2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here