• «Σας συνιστώ την προσοχή να μην αναλώνεστε με τις μόδες. Πάρτε μια Χάρλεϊ, όπως του κυρίου, κάντε φασαρία. Κάποιος πρέπει να δείξει ότι είναι πλούσιος. Αν δεν έχει όμως τόσα λεφτά για μια Χάρλεϊ που ακούτε, θα πάρει ένα απλό T-shirt»…

Με αυτή τη φράση, ο εκκεντρικός σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς, επιστρέφει στον επιχειρηματικό κόσμο, με όχημα τη Μόδα, μετά τις αμέτρητες ταλαιπωρίες που υπέστη και τον οδήγησαν στον Κορυδαλλό.

Άνοιξε νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική του ζωή καθώς τα ρούχα .LAK έκαναν και πάλι comeback στην αγορά…

Έχει στήσει το έλεγκανς ατελιέ του στο αγαπημένο Κολωνάκι και ξεκινά από το μηδέν, με ένθερμους όμως fashion lovers του διάσημου brand του.


Δείτε επίσης: To κράτος ακόμη κατάσχει τα έσοδα του LAK

Είναι πολυάσχολος.

Τον συναντάμε ως guest κριτή στο My style Rock’s, αλλά μόνο μία φορά την εβδομάδα, καθώς συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Η κατάρρευση της αυτοκρατορίας

Στα τέλη του 2010 άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Λάκη Γαβαλά. Τόσο η κακή διαχείριση των οικονομικών θεμάτων από αρμόδια στελέχη της εταιρείας του κ. Γαβαλά, όσο και η μεγάλη κάμψη των λιανικών πωλήσεων ήταν δύο από τους βασικούς λόγους που έφεραν αυτή την αρνητική εξέλιξη. Η Εφορία κάνει ελέγχους στην επιχείρηση και βρίσκει χρέη προς το Δημόσιο 15 εκατ. ευρώ.

Μία εμπειρία που τον έκανε ακόμη πιο δυνατό…

Για τις συλλήψεις του είχε δηλώσει:

  • «Χρησιμοποιήθηκα από το ελληνικό Δημόσιο ως το εξιλαστήριο θύμα, προκειμένου να φανεί πως πλέον το σύστημα κάνει σωστή δουλειά και πως τώρα στην Ελλάδα και οι επώνυμοι τιμωρούνται, όμως, εγώ ούτε έκανα ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ούτε έκλεψα από το Δημόσιο, όπως έκαναν όσοι θα έπρεπε να τιμωρηθούν. Γιατί στην πλειονότητά τους αυτοί που έκλεψαν είναι έξω. Ήμουν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που λόγω της κρίσης και κάποιων ανθρώπων της εταιρείας μου, τους οποίους λανθασμένα εμπιστεύτηκα, έπεσα έξω. Εγώ χρωστάω, δεν έκλεψα, και θέλω να πληρώσω».
Πάρτε τα ακίνητα” φώναξα σε εφοριακούς, ανακριτές και εισαγγελείς, “η αξία τους υπερκαλύπτει το χρέος προς το Δημόσιο!”. “Όχι, προφυλακίζεσαι”. “Και τι θα κερδίσει το Ελληνικό Δημόσιο;” ούρλιαζα. Αλλά το υπερθέαμα της διαπόμπευσής μου ήταν το ζητούμενο…
Το ακίνητο στην Κάντζα

Είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην bovary:

Μια κυρία που δούλευε για μένα και έκλεβε την εταιρία για να φτιάξει πισίνα στο σπίτι της, αθωώθηκε από τον εισαγγελέα. Του είπε ότι της επέβαλα εγώ να φτιάξει την πισίνα, για να κάνει ιαματικά μπάνια, επειδή την ήθελα πάντα δίπλα μου. Το οποίο βέβαια ήταν τεράστιο ψέμα

Για τις ημέρες και τις νύχτες στη φυλακή είχε πει: Έβγαινα με το σορτς για να πάω για θεραπεία ή ανέβαινα στο γραφείο της κοινωνικής λειτουργού με την πετσέτα μου ως τουρμπάνι και ποτέ δεν άκουσα ούτε ένα επιφώνημα αποδοκιμασίας. Όλοι, από τους Πυρήνες της Φωτιάς και τους απατεώνες, μέχρι τους δεσμοφύλακες, με φώναζαν «κύριο Γαβαλά». Σε όλη τη ζωή μου βαθιά μέσα μου αισθάνομαι ένα καρτούν που θέλω να μείνω στην ιστορία για πολλές γενιές ακόμα».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ