Οι βάσεις της όμως τοποθετούνται μερικά χρόνια νωρίτερα, όταν η Λ. Παυλίδου ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

της Έλενας Ερμείδου

Το 2015 ήταν μια χρονιά που αποτυπώθηκε στις μνήμες μας ως μία από τις δυσκολότερες στη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής οικονομίας. Οι εκλογές στην αρχή του έτους, οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας, ο αυξημένος κίνδυνος να βρεθεί η χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα capital controls, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικότερα γεγονότα εκείνης της περιόδου που καθιστούσαν το κλίμα «τοξικό» για κάθε είδους επενδυτική κίνηση.

Ωστόσο, όλοι οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις τους: η Λουκία Παυλίδου, αψηφώντας τις αντίξοες συνθήκες εκείνης της χρονιάς, οργανώνει μια ομάδα νέων επαγγελματιών με επιστημονική κατάρτιση και επενδύει σημαντικά κεφάλαια στην ίδρυση μιας πρότυπης εταιρείας μεσιτών ασφαλίσεων. Έτσι, το 2015, ιδρύει την “einsurance.gr”.

Οι βάσεις της εταιρείας όμως τοποθετούνται μερικά χρόνια νωρίτερα, όταν η Λ. Παυλίδου ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ παράλληλα, αποκτώντας την άδεια του ασφαλιστικού συμβούλου, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο αποκλειστικό δίκτυο πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρείας. Οι διακρίσεις στην αρχή της καριέρας της, αλλά και οι εμπειρίες που συσσώρευσε, ειδικότερα στους κλάδους ζωής και υγείας μέσα από την ασφάλιση φυσικών προσώπων, ενίσχυσαν τη σχέση της με την ασφαλιστική αγορά, ανέδειξαν τη διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο και την προετοίμασαν για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η απόκτηση της άδειας του μεσίτη ασφαλίσεων σαφώς είναι ένας επαγγελματικός σταθμός, που, σε συνδυασμό με την επιδίωξη της επαγγελματικής εξέλιξης, έρχεται ως φυσική συνέπεια. Ενώ η δημιουργία της “einsurance.gr” και η λειτουργία της στα πρότυπα μιας σύγχρονης επιχείρησης ευθυγράμμισαν το όνειρό της με την πραγματικότητα.

Οι στόχοι που θέτει εξαρχής είναι ξεκάθαροι και δομούν τον χαρακτήρα της επιχείρησής της.

 H einsurance.gr επιδιώκει:

  1.  την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης των πολιτών,
  2. την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας,
  3. την εξεύρεση λύσεων σε σύνθετα επιχειρηματικά ζητήματα,
  4. η ενασχόληση της επιχείρησης με τη συμβουλευτική τόσο σε φυσικά πρόσωπα όσο και σε επιχειρήσεις να πραγματοποιείται πάντα με σεβασμό, συνέπεια και υπευθυνότητα.

Ταυτόχρονα, σχεδιάζεται και υλοποιείται ένα αυστηρό πρόγραμμα δομής, οργάνωσης και στοχοθεσίας, που της επιτρέπει να αναπτύσσεται αλλά και να ανταποκρίνεται με επιτυχία τόσο στους κλάδους ζωής και υγείας όσο και σε σύνθετους επιχειρηματικούς κινδύνους. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας δομείται με συνέπεια, ενώ η μεγέθυνσή του γίνεται ομαλά, ώστε να μη διαταράσσονται οι ποιοτικοί δείκτες, που είναι το κύριο ζητούμενο. Οι συχνές μετρήσεις του δείκτη διατηρησιμότητας, ο χαμηλός δείκτης ζημιών, η εξαιρετική σύνθεση του χαρτοφυλακίου, αλλά και η συνεχής αύξηση του μεριδίου της στην ασφαλιστική αγορά, καταδεικνύουν τον υψηλό επαγγελματισμό και την πεποίθηση ότι στην ποιότητα βρίσκεται το μυστικό της επιτυχίας της einsurance.gr.

«Αυτό το οποίο επιδιώκουμε είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας προσφέροντας μια ολιστική εξυπηρέτηση του πελάτη, με στόχο να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις μαζί του. Δεν επιδιώκουμε να προσφέρουμε απλά ένα ασφαλιστικό προϊόν, αλλά μια ασφαλιστική εμπειρία. Και στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στο να βελτιώνουν οι ασφαλισμένοι μας την ποιότητα ζωής τους και να εκπληρώνουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους τους» μάς λέει η Λουκία Παυλίδου. «Θέλουμε να πορευόμαστε μαζί τους και κάθε άτομο για εμάς να αποτελεί μια ξεχωριστή οντότητα. Θεωρούμε ότι η εξέλιξη του κάθε ανθρώπου και η επίτευξη των στόχων του είναι ο δρόμος και για τη δική μας επιτυχία».

Σήμερα, η einsurance.gr αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι συνδυάζουν τη μοναδικότητα να είναι νέοι ηλικιακά με πανεπιστημιακές γνώσεις και ταυτόχρονα να διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο. Η εταιρεία λειτουργεί με βάση ένα πλέγμα αρχών και αξιών που επιδιώκει να ενισχύει και, τελικά, να το μεταδίδει τόσο στους ασφαλισμένους της όσο και στους συνεργάτες της, με σκοπό να καινοτομεί. Η δράση της σε ασφαλιστικά και αντασφαλιστικά συμβόλαια εκτείνεται τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή ασφαλιστική αγορά, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή της επωνυμίας “einsurance.gr”.

Η Λουκία Παυλίδου προσθέτει: «Η einsurance.gr ονομάστηκε έτσι διότι εξαρχής θέλαμε η εταιρεία μας να καινοτομήσει ενσωματώνοντας στη λειτουργία της όλα τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία. Θέσαμε ως κύριο στόχο μας να αναβαθμίσουμε την εμπειρία που απολαμβάνει ο πελάτης μας στην παροχή συμβουλών για θέματα ασφαλιστικών υπηρεσιών. Για να το καταφέρουμε αυτό, ενισχύσαμε τις δομές επικοινωνίας με τους ασφαλισμένους, υιοθετήσαμε την προσωποποιημένη συμβουλευτική, αυξήσαμε την ταχύτητα ανταπόκρισης στα αιτήματά τους και δώσαμε τη δέουσα επιμέλεια στη διαχείριση των αποζημιώσεών τους. Γενικώς, επιδιώκουμε καθημερινά να εργαζόμαστε ώστε να δημιουργούμε συνθήκες αριστείας στην εμπειρία ασφάλειας που νιώθουν οι πελάτες μας».

Ο κλάδος ζωής, υγείας και σύνταξης είναι εκείνος που αδιαμφισβήτητα αποτέλεσε τη βάση του χαρτοφυλακίου της einsurance.gr, όμως η επιθυμία των πελατών να εξυπηρετηθούν στο σύνολο των αναγκών τους έδωσε το κίνητρο για τη διείσδυση και στους υπόλοιπους κλάδους, διατηρώντας όμως πάντα την ίδια φιλοσοφία. Πιο συγκεκριμένα, οι κλάδοι αστικής ευθύνης, περιουσίας και marine έχουν δυναμική αύξηση και κατέχουν σημαντικό μέρος της νέας παραγωγής.

Η εταιρεία συνταιριάζει αρμονικά τη σύγχρονη οπτική αντίληψη μιας νέας επιχείρησης με τη σημαντική εμπειρία των εταίρων της. Έχει εξασφαλίσει άψογη συνεργασία και υποστήριξη από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς, ενώ μέσω της μεσιτικής ιδιότητάς της διαμεσολαβεί εκπροσωπώντας τους ασφαλισμένους πελάτες της, ενεργώντας αποτελεσματικά με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων τους.

Τα «όπλα» της είναι όλες αυτές οι αξίες και οι αρχές που βλέπουμε στα πλέον επιτυχημένα σχήματα της αγοράς. Εύκολα διακρίνεις το πάθος και την αγάπη για το επάγγελμα, αλλά και την πραγματική γνώση και τη σκληρή δουλειά.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η einsurance.gr έχει αναπτύξει επιλεγμένες συνεργασίες με εξειδικευμένους μεσίτες και ειδικούς νομικούς συμβούλους, ώστε να ανταλλάσσει τεχνογνωσία και να παρέχει στους υπάρχοντες και υποψήφιους πελάτες την υψηλού επιπέδου μελέτη του ασφαλιστικού κινδύνου που ταιριάζει στην πεποίθηση ότι μόνο το τέλειο είναι αρκετά καλό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here