Τα έκτακτα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό έχουν οδηγήσει στην αύξηση του όγκου εργασιών που καλούνται να διαχειριστούν τα supermarkets, η ευρύτερη εφοδιαστική αλυσίδα, τοe-commerceκαι οι ταχυμεταφορές. Σε αυτό το πλαίσιο, η Mobile Technologyέχει εντείνει τους ρυθμούς, με τους οποίους παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί σε διευρυμένο One Stop Shop των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω κλάδους. Πρόκειται για επιχειρήσεις που ανέκαθεν αποτελούσαν την πλειοψηφία των πελατών της, ενώ οι μεγαλύτερες εξ’ αυτών διατηρούν ήδη μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρεία.

Η Mobile Technology έχει καταφέρει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους,παρέχοντας εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ενίσχυση του προσωπικού τους, πλήρη τεχνική υποστήριξη για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας τους, καθώς και προηγμένες λύσεις για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού, περιφερειακών και αναλωσίμων από τους σημαντικότερους διεθνείς κατασκευαστές (Honeywell, Bluebird, Bixolon, Datalogic, Zebra, Mindeo κ.α.). Πρόκειται για φορητά τερματικά, ringscanners, ανθεκτικά tablet, barcodescanners, εκτυπωτές αποδείξεων/ετικετών κ.α.τα οποία παρέχει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, η MobileTechnology λειτουργεί ως πιστοποιημένο Επισκευαστικό Κέντρο όλων των προϊόντων που παρέχει έτσι, ώστε να αντιμετωπίζει τεχνικά θέματα κάθε είδους από τα γραφεία της στην Αθήνα.Το προσωπικό της είναι άρτια καταρτισμένο και εφοδιασμένο με διαγνωστικά εργαλεία για κάθε οίκο, ενώ οι επισκευές που αναλαμβάνει συνοδεύονται από εγγυήσεις ποιότητας.

Ειδικότερα για τις ανάγκες των αποθηκών και του λιανεμπορίου, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνουν συστήματα διαχείρισης φωνητικών εντολών για Voice Picking (Honeywell Voice) και Ηλεκτρονικές Ετικέτες Ραφιού (SES-Imagotag) αντιστοίχως. Η MobileTechnologyαναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εγκατάστασητων συκεκριμένων λύσεων, με στόχο το μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών και την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here