Σε νέα εποχή εισέρχεται η Manpower Group Ελλάδας, η κορυφαία εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού με πλοηγό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χαράλαμπο Καζαντζίδη, εγκαινιάζοντας τα νέα της γραφεία επί της  Λεωφόρου Αλεξάνδρας 128-130 στους Αμπελόκηπους.

Με αφετηρία ένα σύγχρονο, οικολογικό και εργονομικό εργασιακό χώροτων νέων γραφείων, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Manpower Group παρέχουν τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού για όλους τους κλάδους της αγοράς που καλύπτουν την εύρεση, αξιολόγηση, στελέχωση και την ανάπτυξη ταλέντων. Προτεραιότητα μας εξακολουθεί να αποτελεί ηκάλυψη θέσεων εργασίας, για έκτακτες ή μόνιμες ανάγκες και η παροχή σταθερών λύσεων στους οργανισμούς κάθε μεγέθους, όπως τα προγράμματα εκπαίδευσης και επανατοποθέτησης (outplacement) καθώς και το outsourcing (εξωτερική ανάθεση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού), τα οποία προάγουν την επιχειρηματική ευελιξία και ανταγωνιστικότητά των επιχειρήσεων.

Τα σύγχρονα γραφεία της εταιρείας, συνοδεύουν την στρατηγική και την φιλοσοφία για τεχνολογική υπεροχή της υποδομής μας, για φιλικό ως προς το περιβάλλον  πλαίσιο λειτουργίας και έχουν σχεδιαστεί για να υποδεχθούν τους υποψηφίους προσδίδοντας μια άνετη και θετική εμπειρία ειδικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Επιπλέον όλες οι  αίθουσες διαθέτουν ενισχυμένη τεχνολογική υποστήριξη των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών.

Αξίζει  να προσθέσουμε ότι με την εξέλιξη αυτή, η πορεία δυναμικής ανάπτυξης της Manpower Group στην ελληνική αγορά, ενισχύεται περαιτέρω και από τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα www.manpowrgroup.gr που ανταποκρίνεται πλήρως  στις ανάγκες των εταιρειών και  εργοδοτών για πιο γρήγορη και λειτουργική επικοινωνία και περιήγηση.

 

“Στη Manpower Group πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι ο βασικός πόρος με τον οποίο εξελίσσεται η αγορά”, δηλώνει ο CEO της εταιρείας, Χαράλαμπος Καζαντζίδης, ο οποίος προσθέτει: “Οι άνθρωποι είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο κάθε εταιρείας.  Τώρα το νέο, πιο ανοικτό, προηγμένο και οικολογικό περιβάλλον, μας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά το χώρο στον οποίο εργαζόμαστε, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να συνεργαστούμε πιο στενά και αποτελεσματικά και να ανταλλάξουμε απόψεις με υποψήφιους, εργαζόμενους, συνεργάτες και πελάτες μας. Είναι σημαντικό ότι όλοι δέχθηκαν τη μεγάλη αυτή αλλαγή πολύ θετικά, καθώς αυξάνεται η δυνατότητα επαφής και συνεργασίας μεταξύ μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here