Η αγορά των NPL’s & NPE’s μόλις απέκτησε τη δική της αποκλειστική ενημέρωση. Από τις 6 Απριλίου 2020 βρίσκεται στον αέρα το nplconfidential.com, το μοναδικό portal για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διαχείριση των Κόκκινων Δανείων και Ανοιγμάτων.

Η Ethos Media, εταιρεία του Ομίλου Ethos Group, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της οικονομικής ενημέρωσης, ανταποκρίθηκε στα αυξανόμενα αιτήματα των επαγγελματιών του χώρου για αποκλειστική, έγκυρη και ουσιαστική ενημέρωση, δημιουργώντας, σε μια κρίσιμη για την ελληνική αγορά περίοδο, το nplconfidential.com.

Το nplconfidential.com παρέχει σε όλους τους συνδρομητές του πρόσβαση στα τελευταία νέα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς των NPL’s & NPE’s, σε έγκυρες αναλύσεις από έγκριτα στελέχη που πρωταγωνιστούν στο χώρο, αποκλειστικές συνεντεύξεις, παρασκηνιακές ειδήσεις και τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών για την αγορά διαχείρισης των κόκκινων δανείων. 

«Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα που φιλοδοξεί να καλύψει ένα μεγάλο κενό ενημέρωσης που υπάρχει στους επαγγελματίες της αγοράς των NPL’s & NPE’s. Το nplconfidential.com δημιουργήθηκε ως συνέχεια του πετυχημένου συνεδρίου για τα κόκκινα δάνεια NPL Summit, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η Ethos Events, και πλέον αποτελεί την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση όλων των επαγγελματιών του χώρου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO του Ομίλου Ethos Group, κ. Κωσταντίνος Ουζούνης.

Το nplconfidential.com απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες των κλάδων που εμπλέκονται στη διαχείριση των Κόκκινων Δανείων και Ανοιγμάτων: Ελληνικές και ξένες Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς και Funds, Δικηγορικά Γραφεία, Νομικούς Συμβούλους κι Εταιρείες, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά Γραφεία, Εταιρίες Τεχνολογίας που δημιουργούν πλατφόρμες Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων, Εταιρείες Real Estate και ΑΕΑΠ, Call Centers και Εισπρακτικές Εταιρείες, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς και Servicers. 

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του nplconfidential.com, τελεί υπό το συντονισμό του κ. Χρήστου Κώνστα, Δημοσιογράφου & Διευθυντή Σύνταξης της Ethos Media, με αρχισυντάκτη τον κ. Χρήστο Ζιώτη, ο οποίος συντονίζει ένα πολυπληθές επιτελείο εξειδικευμένων και έγκριτων οικονομικών συντακτών.

Για τον μΗνα ΑπρΙλιο η πρόσβαση στο portal θα εΙναι δωρεΑν. ΑπΟ τον ΜΑϊο θα Εχουν πρΟσβαση μΟνο οι συνδρομητΕς.

 

Επισκεφθείτε το nplconfidential.com 

 

Συνδεθείτε στην επίσημη σελίδα του nplconfidential.com στο  LinkedIn. 

Δείτε επίσης: To NPL Confidential επιχειρεί κάτι πρωτόγνωρο στην Ελλάδα

Πληροφορίες & Συνδρομές: 

κ. Κωνσταντίνος Σαλβαρλής, Ethos Media S.A.
τηλ. 210 9984909
, salvarlis.k@ethosmedia.eu 

Επικοινωνία:

κ. Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communication Manager, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here