Νέος γύρος διαδικασιών έχει ξεκινήσει για την πώληση του «πακέτου» της Forthnet, από τις πιστώτριες τράπεζες.

Η μεγάλη ανατροπή έγινε όταν η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως έγινε γνωστό, απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση της εταιρείας τηλεπικοινωνιών ενώ «αναδύθηκαν» άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Ένα από τα προσκόμματα, βάσει των όσων υποστήριξε η Alter Ego ήταν το «φρένο» που μπήκε στην αποδέσμευση των λογαριασμών της Forthnet έτσι ώστε να ανοίξει η κάνουλα της ρευστότητας.

Οι όμιλοι που φαίνεται πλέον να «φλερτάρουν» με την εταιρείες τηλεπικοινωνιών είναι η Duet Private Equity Limited, με έδρα το Λονδίνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από την United Group, όπως μεταδίδει η “Καθημερινή”.

Η United Group ανήκει εδώ και ένα έτος στην BC Partners, διαθέτει παρουσία στα Βαλκάνια και σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

Πολύ πρόσφατα εξαγόρασε έναντι 220 εκατ. ευρώ την κροατικής αλλά και την Vivacom στην Βουλγαρία.

Οι πιστώτριες τράπεζες διεξάγουν διαπραγματεύσεις για τα επόμενα βήματα με βασικό θέμα εάν θα προχωρήσει η συζήτηση για την εξαγορά των δανείων των υπόλοιπων τραπεζών από μία ή δύο εξ αυτών, με στόχο η όλη διαδικασία να «ανεβάσει ταχύτητα» και να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα η εξυγίανση της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here