Σε τροχιά ανάκαμψης παραμένει το future του S&P 500, το οποίο σήμερα έχει φθάσει ενδοσυνεδριακά μέχρι και τις 2.634 μονάδες. Έχει ήδη «σπάσει» το όριο αντίστασης που σημειώσαμε χθες στις 2.560 μονάδες και τώρα πραγματοποιείται βραχυπρόθεσμη στήριξη. Ωστόσο, αν κοιτάξουμε το ημερήσιο διάγραμμα, βλέπουμε ότι βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή του κυμαινόμενου καναλιού που έχει διαμορφωθεί από τα ψηλά μέχρι τα χαμηλά της περασμένης εβδομάδας.
Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτές τις περιοχές, επειδή τα κανάλια συνήθως λειτουργούν τέλεια και δεν πιστεύουμε ότι θα κινηθεί υψηλότερα, αλλά μάλλον το αντίθετο, κινούμενος προς το κάτω όριο των 2.200 μονάδων. Παρά την ανάκαμψη των τελευταίων ημερών, στην K8 δεν πιστεύουμε ότι αυτή θα διαρκέσει, μέχρι τουλάχιστον να δούμε τον S&P ικανό να διαπραγματεύεται πάνω από τις 2.900 / 3.000 μονάδες και να παραμένει σε αυτά τα επίπεδα.
Το σενάριο που θεωρούμε πιο πιθανό είναι να επιστρέψουμε στα σημεία στήριξης των 2.400 / 2.450 μονάδων, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οι «ρωγμές» του καναλιού θα ήταν μια καλή ευκαιρία πώλησης, καθώς είναι πολύ πιθανό ότι θα επεκταθούν και θα επιστρέψουν πάλι στο κυρίαρχο κανάλι.
του Ιωάννη Κανταρτζή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here