Με στόχο τη συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας ανά τον κόσμο κατά την περίοδο της κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία του Covid-19, η SAP, κορυφαία εταιρία στον τομέα λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, προσφέρει λύσεις λογισμικού σε επιχειρήσεις χωρίς οποιοδήποτε κόστος. Πιο συγκεκριμένα, προσφέροντας δωρεάν πρόσβαση για προκαθορισμένο χρόνο στα προγράμματα SAP Ariba Discovery, Remote Work Pulse, SAP Litmos and Ruum, η SAP ενισχύει τις επιχειρήσεις με λύσεις που υποστηρίζουν και διευκολύνουν την εργασία εξ’ αποστάσεως, τη συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τον προγραμματισμό, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις που έχει επιφέρει ο Covid-19, καθώς και λύσεις που βοηθούν στην απρόσκοπτη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Λόγω της παρούσας κατάστασης, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μια σειρά από προκλήσεις, επηρεάζοντας κατ’ επέκταση την παγκόσμια οικονομία. Με τις εργασίες των περισσότερων επιχειρήσεων να έχουν επηρεαστεί, στόχος της SAP είναι να βοηθήσει και να συμβάλει στην αντιμετώπιση μερικών από των κύριων αναγκών τους, ώστε οι επιχειρήσεις να είναι σε θέση να προσαρμοστούν και να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να συνεχίσουν τις εργασίες τους όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Πιο συγκεκριμένα, το SAP Ariba Discovery αποτελεί λύση για συνέχιση λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας, αφού συνδέει πάνω από 4 εκατομμύρια προμηθευτές σε 190 χώρες γρήγορα και αποτελεσματικά. Άλλες λύσεις που προσφέρονται δωρεάν, συμπεριλαμβάνουν το Qualtrics Remote Work Pulse, το οποίο βοηθά τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι εργαζόμενοι τους και ποια υποστήριξη χρειάζονται έτσι ώστε να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον εργασίας, καθώς και το SAP Litmos, το οποίο βοηθά τις επιχειρήσεις που εργάζονται εξ αποστάσεως, μέσω εκπαιδευτικού περιεχομένου. Επιπρόσθετα, στο Ruum by SAP, το εργαλείο διαχείρισης και συνεργασίας για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, έχουν δημιουργηθεί δύο δείγματα λίστας με σημεία ελέγχου, προσαρμοσμένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC – Centers for Disease Control and Prevention) για να βοηθήσουν τόσο σε εταιρικό όσο και σε ατομικό επίπεδο στην προετοιμασία, τον προγραμματισμό και τη διαχείριση του Covid-19.

H SAP, μία από τις κορυφαίες εταιρείες λύσεων τεχνολογίας παγκοσμίως, είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες και συνεργάτες της. Βοηθώντας εταιρείες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα, δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here